TEEMME AMMATTITAITOISESTI ILMASTOINTIKANAVIEN MUUTOS-, HUOLTO JA YLLÄPITOTYÖT. TOTEUTAMME LAAJA-ALAISET VESI JA VIEMÄRIPUTKI TYÖT. TOTEUTAMME ISOT KUIN PIENET SÄHKÖTYÖT.

 

IV TYÖT

IV-asennus

Ilmastointikanavien muutos-, huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Ilmanvaihtokoneiden huolto-, korjaus- ja asennustyöt sis. kiilahihnapyörien vaihdot, laakerien vaihdot, tasapainotukset ym. 

IV-nuohous

Ilmastointikanavien nuohous ja raportointi. Ilmanvaihtokoneiden puhdistus, suodattimien vaihto, huippuimurien toiminnan tarkistus ja lapojen puhdistus.

IV-säätäminen

Ilmanvaihtojärjestelmän venttiilikohtainen säätö- ja tasapainotustyöt, ilmamäärä- ja vedenvirtausmittaukset. Mittapöytäkirja toimitetaan urakan valmistuttua.


LV - PALVELUT

Vesikalusteiden asennukset, viemäröinnit, ulkopuoliset putkityöt, salaojitukset, kalustesaneeraukset jne. Glykolikiertoiset jäähdytysjärjestelmät kuuluvat myös palveluntarjontaan.


SÄHKÖTYÖT

Sähköpätevyys S2 < 1000V, turvatekniikkakeskukset (TUKES) hyväksymä urakoitsija. Hoidamme sähköverkkojen vika- ja häiriötilannekartoitukset kuormitusmittaukset sekä sähköjärjestelmien muutokset, laajennukset ja modernisoinnit.


SUUNNITTELUPALVELUT

Tarjoamme omiin kohteisiin LVIS suunnitelmat. Yritykseltämme tilattava LVI-urakointi tehdään aina kokeneiden ammattilaisten toimesta. Meillä on iv- ja kvv-työnjohtajan pätevyydet, sekä alle 3 kg sisältävien jäähdytys- ja ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteiden asennus ja huolto.


SANEERAUS

Mittatilauskalusteet, puutyöt, väliseinät, listoitukset, maalaustyöt, lattiatyöt ja kalusteasennukset.

 

OTA YHTEYTTÄ NIIN RATKAISTAAN TALOTEKNISET ONGELMAT!